Bria Softphones van Counterpath

counterpath-500Interstroom is Premium partner van Counterpath softphones.

Verander de manier waarop u telefoongesprekken voert door het gebruiken van bijvoorbeeld uw computer. Naast uw bestaande bureautoestel of als complete vervanging. Met de softphone van Counterpath kunt u eenvoudig bellen en gebeld worden waar u zich ook maar bevindt.

Uw telefooncentrale

Voeg de Bria Stretto softphone toe aan je bestaande PBX en u bent optimaal bereikbaar. Met de Business bundel heeft u zelfs Chat functie, Screensharing, Video conference, Status, rapportages.

Zijn dat te veel functies voor u, dan is de uitbreiding XMPP misschien een waardevolle aanvulling. Hiermee kunt u met andere Bria gebruikers chatten, bestanden versturen én ziet u of ze beschikbaar zijn met presence.

Bria Stretto is compatible met bijna alle voipsystemen waaronder; iVoIP Cloudtelefonie, Cisco, Avaya, Mitel, Broadsoft, Asterisk en werkt met circa 170 andere gecertificeerde Voipssystemen

Gecentraliseerde softphone provisioning

Nooit meer configureren per individueel toestel. Bria Stretto beheert alle instellingen vanuit een web portal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bria stretto

Wij leveren de Bria softphone uitsluitend via het Stretto Platform. Hierdoor zijn wij in staat om softphone snel en volledig middels dit Provisioning systeem uit te rollen en te beheren. De Bria stretto Apps zijn te herkennen aan het rode logo.

Bria voor computers en laptops

Bria is beschikbaar op Windows en Mac, en is onze meest geavanceerde softphone client applicatie. Bria stelt gebruikers in staat om hun communicatie met een compleet assortiment HD-spraak- en videogesprekken, messaging, aanwezigheidsfuncties en meer te nemen.

Bria voor mobiele telefoons

Met Bria op je telefoon bel je met je vaste telefoonnummer en ben je ook bereikbaar op je interne toestelnummer. Waar je ook bent, via de Bria App bel je op kantoor, thuis, vakantie adres of onderweg en ben je optimaal bereikbaar.

  • VoIP telefoongesprekken
  • Video bellen via VoIP
  • Instant Messaging (IM)
  • Zie wie er beschikbaar is met Presence
  • Contacten intergratie met je adresboek op je pc.

Alle codecs, support en updates zijn inbegrepen bij Bria Stretto. Bria is te gebruiken op iOS en Android toestellen.

Bria Softphone licenties

Desktop en Mobiel
Deze licentie is uitsluitend de softphone, zonder extra features.
Via de XMPP uitbreiding is het mogelijk om presence & chat te gebruiken.

Basic Bundel
Als bovenstaande maar dan met maximaal 4 devices per gebruiker te gebruiken.
Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op uw mobiel, laptop, thuis computer en werkcomputer bijvoorbeeld wilt bellen.

Business Bundel
Dit is de meest complete licentie. Inclusief XMPP, Screensharing, Video conference, Statistieke en bestanden delen. Met deze licentie kan de gebruiker vier devices gebruiken.

XMPP uitbreiding
Met de XMPP uitbreiding kunt u de beschikbaarheid (BLF) van elke Bria softphone gebruiker zien. U ziet dus o.a. of iemand in gesprek is, of op niet storen staat.
Ook is chatten via onder de Bria gebruikers mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden van de Bria Softphones.