Teltonika networks

Teltonika Networks, routers, gateways, 4G en 5G modems, IoT.

 

Teltonika is een toonaangevend bedrijf op het gebied van draadloze technologieën en connectiviteitsoplossingen. Sinds de oprichting in 1998 heeft Teltonika zich gevestigd als een wereldwijd erkend merk dat staat voor betrouwbare en geavanceerde communicatietechnologieën. De interne R&D, gevestigd in Kaunas, Litouwen, ontwikkelt snel en efficiënt nieuwe producten, inspelend op de behoeften van de markt. Tegelijkertijd verbeteren ze voortdurend het bestaande portfolio door nieuwe functies toe te voegen en de functionaliteit uit te breiden.

Teltonika productportfolio:

Teltonika biedt een uitgebreid assortiment producten die zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van Internet of Things (IoT), telemetrie, en connectiviteit zoals 4G en 5G modems. Enkele van de prominente productcategorieën zijn:

Teltonika Routers en Gateways:

Teltonika levert krachtige en betrouwbare routers en gateways die zorgen voor naadloze connectiviteit in diverse omgevingen. Deze apparaten worden vaak ingezet voor kritieke toepassingen waarbij betrouwbaarheid van cruciaal belang is.

Teltonika Telematica-apparatuur:

Het assortiment telematica-oplossingen van Teltonika omvat apparaten voor voertuigtracking, fleetmanagement en slimme transportoplossingen. Deze producten helpen bedrijven bij het optimaliseren van hun logistieke processen en het verbeteren van de efficiëntie.

Teltonika Industriële IoT-apparaten:

Teltonika biedt een scala aan industriële IoT-apparaten die geschikt zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen. Deze apparaten ondersteunen diverse industriële toepassingen, zoals slimme steden, slimme landbouw en industriële automatisering.

Doelgroep:

Teltonika richt zich op een brede doelgroep, variërend van kleine ondernemingen tot grote bedrijven en overheidsinstellingen. De producten van Teltonika vinden toepassing in diverse sectoren, waaronder transport en logistiek, gezondheidszorg, landbouw, energie, en smart city-initiatieven. Het bedrijf streeft ernaar om waarde toe te voegen aan bedrijfsprocessen door middel van betrouwbare en geavanceerde connectiviteitsoplossingen.

Innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid vormen de kernwaarden van Teltonika, waardoor het bedrijf een vertrouwde partner is geworden voor organisaties die streven naar geavanceerde en betrouwbare connectiviteit in een steeds meer geconnecteerde wereld. Interstroom IT levert vanuit het Twentse Hengelo (Overijssel) de oplossingen van Teltonika. We hebben directe lijnen met Teltonika waardoor we snel kunnen acteren en supporten.

Meer weten? Neem contact op met onze adviseurs.