Hosted Desktop

Hosted Desktop is dé online werkplek!

Werken in de cloud is een kreet die je vaak hoort. Echter vele oplossingen zijn dat slechts voor een klein deel. Interstroom IT levert Hosted Desktop van Microsoft. Hiermee werkt u echt 100% in de cloud! Met Hosted Desktop ervaart u voor het eerst het echte mobiele kantoor in de Cloud. Waar ook ter wereld heeft u nu de beschikking over uw gehele kantooromgeving en uw eigen softwareprogramma’s via een remote desktop. Gebaseerd op de gedegen kwaliteit van Microsoft geniet u van de voordelen die een virtueel kantoor u kan bieden. Het gebruiken van de hosted versie van uw desktopomgeving geeft u een aantal unieke voordelen van een cloud oplossing, zoals:

voip telefonieHardware en software besparingen
voip telefonieOveral en altijd bereikbaar (mits een internetverbinding beschikbaar is)
voip telefonieBetrouwbaar en veilig
voip telefonieFlexibel

Inbegrepen bij een Hosted Desktop account:

voip telefonieHosted Desktop omgeving
voip telefonie100 GB gezamenlijke dataopslag voor algemene bestanden (optioneel uitbreidbaar)
voip telefonie30 GB persoonlijke dataopslag voor prive bestanden
voip telefonieOffice basic met o.a. Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Publisher
voip telefonieUw eigen softwareprogramma’s installeren (optioneel)
voip telefonieHosted Exchange account voor uw email met 100GB opslagruimte pr mailbox
voip telefonieAntivirus en spam filtering
voip telefonieBack-up per 24 uur.
voip telefonieTwo Factor Verificatie (2FA secure inloggen)

Hardware en software besparing:

  • U heeft geen dure computers meer nodig die voldoen aan de snelheden die nodig zijn. U kunt vanaf nu werken met goedkopere thin clients.
  • In de kosten per gebruiker zitten ook de kosten voor verschillende Microsoft licenties, deze hoeft u dus zelf niet te kopen. Ook upgrades van bijvoorbeeld het office pakket worden hierdoor overbodig om aan te schaffen.
  • Het gebruik van servers en bijbehorende hardware is niet meer nodig omdat alles via de servers van Interstroom IT gaat. Wij zorgen ook voor het onderhoud, u heeft dus geen onderhoud en aanschafkosten meer van eigen servers.

Overal en altijd bereikbaar.

Het enige wat nodig is om verbinding te maken met uw eigen Hosted Desktop account van Interstroom IT is een internet verbinding en een computer of tablet. Zelfs met een smartphone is het mogelijk om een connectie te maken.

Deze oplossing is ideaal voor mensen die onderweg aan het werk zijn, thuiswerken of vaak op verschillende vestigingen of afdelingen werkzaam zijn. De werknemer neemt met Hosted Desktop zijn werkplek overal mee naar toe en kan altijd aan het werk op zijn/haar eigen account.

Betrouwbaar en veilig.

Uw data wordt verstuurd naar servers die op verschillende gebieden van veiligheid gecertificeerd zijn en worden altijd beveiligd. Ook wordt alle apparatuur 24/7 gemonitord en is al het verkeer dat over de lijn gaat versleuteld.

Wilt u een extra beveiliging dat bieden we Two Factor Authentication (2FA). Bij het inloggen dient u dan een tweede pincode in te voeren zodat u toegang krijgt. Dat kan middels een App op uw mobiele telefoon, waarmee u een extra code genereren kunt.

Flexibel.

voip telefonieU kunt op elk gewenst moment nieuwe werknemers toevoegen, en deze mensen krijgen zo snel als mogelijk hun eigen werkplek.
voip telefonieU kunt uw gebruiker bij uitdiensttreding of bij een calamiteiten altijd blokkeren zodat hij/zij niet meer kan inloggen.
voip telefonieWanneer er meer/minder geheugen of opslag nodig is kunnen wij dit aanpassen per maand.

Neem contact op voor een demonstratie of vrijblijvende offerte.