Kerio Connect

Hosted Kerio Connect

Als bedrijf is je email nog steeds een van de belangrijkste communicatiemiddelen. Dat wil je goed geregeld hebben inclusief de beveiliging van je data. Voorheen koos je voor Microsoft Exchange of Office365 waarbij je voor veel functies betaald en vaak niet eens nodig hebt! Kerio Connect, is het alternatief voor Offie365 en Google Workspace.

Kerio Connect mailserver alternatief

Kerio Connect bieden wij hosted aan op onze secure servers die in het Nederlands datacenter staan. Maar kan desgewenst ook op uw eigen server geïnstalleerd worden. Dat kan uw lokale server zijn of een virtuele in het datacenter.

Hosted Kerio Connect is een messaging & collaboration oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Kerio Connect kun je de e-mail, chats, kalender, taken, notities en contacten van jouw bedrijf gemakkelijk gebruiken en desgewenst delen met je collega’s. Zowel op kantoor als buiten de deur.

Voor wie is Kerio Connect geschikt?

Kerio Connect is zeer betaalbaar en per email account te gebruiken. Je hoeft dus geen grote organisatie te zijn om veilig en compleet te werken. Kerio Connect is dan ook geschikt voor elk bedrijf, van ZZP, MKB tot middelgrote ondernemingen die veilig willen werken.

klik om te vergroten

Functies Kerio Connect

Mail

Kerio Connect is een bekroonde messaging en collaboration oplossing met krachtige functies, die voldoet aan de behoefte van zowel middelgrote als kleine bedrijven.

Kalender
Zakelijke gebruikers kunnen kalenders maken, beheren en synchroniseren om alle zakelijke en persoonlijke evenementen bij te houden.

Contacten
Al je contacten binnen handbereik.

Taken
Maak simpel je dagelijkse taken aan en beheer ze zoals jij wilt.

Notities
Weg met je papieren notitieboekje en Post-its. Met Kerio notes maak je snel een noties die je ook nog kunt terugvinden.

Chat
Kerio Connect biedt een chatfunctie voor het chatten met je collega’s. Je kunt meteen de online status van collega’s bekijken.

Mobiele apparaten
Uiteraard is Kerio ook op je mobiele telefoon of tablet te gebruiken. Beheerder hebben controle over Kerio.

Cross-platform support
Mac, Windows of Linux. Het maakt niet uit welke e-mail client of webbrowser je gebruikt. Met Kerio kun je altijd overal bij je belangrijkste gegevens.

Mail programma
Wil je niet via de browser met Kerio werken? Gebruik dan het inbegrepen Kerio mail programma. Voor Mac en Windows is een strak en lean vormgegevens mailprogramma beschikbaar. Verbaas je over de snelheid en de soepel werking.

Geïntegreerde security

Beschermt e-mailgebruikers en het bedrijfsnetwerk met krachtige geïntegreerde beveiligingsfuncties.

Schone en veilige inbox
Meerdere lagen van e-mailfiltering en bescherming om gebruikers te beschermen tegen kwaadaardige e-mails en spam in de inbox.

Advance mail security
Wil je nog een stap verder gaan met mailbeveiliging? Dan is er optioneel een mogelijkheid om email die je verstuurt digitaal te ondertekenen of volledig versleuteld te versturen. Hiervoor zijn aanvullende, maar betaalbare certificaten nodig, die wij u natuurlijk ook kunnen leveren. Geen gedoe, wij regelen dat u veilig kunt mailen.

Samenwerken en delen
Met een project bezig waarbij je mail, taken, notities en contacten wilt delen? Bepaal zelf met wie en behoud eenvoudig controle.

AVG
Hosted Kerio voldoet aan de AVG-wetgeving. En natuurlijk leveren wij een GDPR verwerkingsverklaring met onze service mee.

Backup
Overal gaat wel eens iets mis. Gooit u per ongeluk een map vol met belangrijke email weg? Wij zijn je vangnet met de inbegrepen back-updienst! Volledig versleuteld back-uppen wij uw data. En versleuteld betekend end-to-end zodat zelfs wij niets kunnen inzien. Automatisch maken wij een back-up naar uw opslagruimte die wij vervolgens elke dag, elke week en eens per maand naar een andere server encrypt wegschrijven.

De voordelen van Kerio Connect


Snelle installatie
Voor zowel de cloud als on-premise omgevingen.

Ongekend eenvoudig
Kerio Connect biedt volledige functionaliteit op het gebied van samenwerkingsoplossingen voor een goede prijs.

Intuïtief
Met kerio lijtk het alsof je er al jaren mee werkt. Herkenbaar en gebruiksvriendelijk.

Centraal beheer
Maak gebruik van de gecentraliseerde webinterface. Volledige configuratie op afstand en het bijhouden van statusmonitoring en systeemmeldingen.

Flexibele inzet
Kerio Connect is zowel on premise als in de cloud beschikbaar.

Ondersteuning voor verschillende platformen
Geeft zakelijke gebruikers de mogelijkheid om hun eigen devices kiezen.

Beveiliging
E-mailgebruikers en het network beveiligd door middel van SSL encryptie, S/MIME en krachtige antivirus en malware tools

Beveiligde mobile devices
Voor zowel Android als Iphone en mobiel als tablet.