Next Generation UTM Firewall by SecurePoint

Wil u optimale veiligheid voor uw netwerk en medewerkers? Kies dan voor de

SecurePoint Next generation UTM Firewall!

Veiligheid tijdens het surfen

Het hoogwaardige contentfilter met vele categorieën dwingt en beschermd gebruikers tegen ongewenste websites en bedreigingen. Zelfs de analyse en filtering van versleuteld verkeer (SSL) gebeurt met slechts één klik.

Bescherming tegen aanvallen

Met de Threat Intelligent Feed en andere efficiënte aanvalsdetecties beschermt de UTM-firewall bedrijfsnetwerken tegen spionage, ransomware en cyberaanvallen.

Veilige verbindingen

Via versleutelde VPN-verbindingen kan een willekeurig aantal locaties in een netwerk worden opgenomen. Op deze manier worden mobiele werkplekken op een zeer veilige manier in het bedrijfsnetwerk geïntegreerd.

Veilige communicatie

Communicatiekanalen zoals e-mail worden door analyse, monitoring en opschoning beschermd tegen virussen, phishing, spyware en malware.

Complete all-inclusive UTM-firewalls

NextGen UTM-Firewalls bieden bedrijven veilige internettoegang. Ze passen perfect bij de structuur en bescherming van moderne bedrijfsnetwerken. Efficiënte IT-beveiligingstoepassingen (firewall, VPN-gateway, twee virus- / malwarescanners, high-end spamfilter, real-time contentfilter voor web en e-mail, Zero-Hour-Protection, IDS, authenticatie etc.) zorgen voor een veilige netwerkwerking over de hele linie. Een UTM-systeem, op één centraal punt, beschermt het hele netwerk.

Support en Beheer

Een Next generation UTM Firewall kopen is een zeer goede beslissing, maar misschien nog belangrijker is het support op de firewall. Interstroom IT kan de Next Generation Firewall leveren, installeren, configureren en onderhouden.

De NextGen UTM-Firewalls worden geleverd als een complete oplossing. Extra licenties zijn niet vereist voor individuele UTM-functies dus u weet exact wat uw investering is. Neem voor een kennismaking en offerte contact op met Interstroom IT.