Spam en Virus filtering

Spam en Virus filtering in de cloud.

Heeft u ook genoeg van al die spam en virussen die dagelijks de mailbox vervuilen? Naast dat het de veiligheid in gevaar kan brengen kost het ook tijd om deze spam te verwijderen. Voor veel bedrijven is communicatie via e-mail niet meer weg te denken, dus een schone mailbox, een schone Exchange Server en schoon netwerk zou wel erg prettig zijn. Nu kunt u spam filtering per pc of Exchange Server regelen. Al die ellende (lees spam) en al die gevaren (lees virussen) hebben dan al wel de Exchange Server, mailbox of netwerk bereikt. De ultieme oplossing is om te zorgen dat alle e-mail al “schoon gewassen” is voordat het op de Exchange Server afgeleverd wordt.

Met Spam en Virus filtering van Hosted Security hoeft u zich niet langer druk te maken over productiviteitsverlies doordat medewerkers de hele dag bezig zijn met het lezen en verwijderen van spamberichten. Ook virussen worden tegengehouden voordat deze de mailserver van uw organisatie bereiken. De anti spam filters van Interstroom hebben een zeer hoge betrouwbaarheid; vrijwel alle spam wordt herkend en het aantal “false positives” bijzonder klein.

Hoe werkt Hosted Security Anti Spam/ Virus nu? U hoeft enkel het MX record in het domein door je provider aan te laten passen naar het IP nummer van de Hosted Security filter. Alle e-mail wordt vanaf dat moment afgeleverd op onze snelle en goed beveiligde servers in het datacenter. Nadat het razendsnel gefilterd is wordt alle “schone” e-mail weer afgeleverd op het IP adres van de Exchange Server.

Enkele voordelen:

  • Geen productiviteitsverlies
  • Automatische updates
  • Mail gaat niet verloren als je server onbereikbaar is
  • Ondersteuning voor iedere mailserver
  • Minder belasting voor je servers
  • Minder kosten
  • Meerdere domeinnamen mogelijk
  • Blacklist en whitelist interface

Eerst een maand gratis testen? Geen probleem, u kunt een maand gratis testen.

Kijk ook voor meer informatie op http://www.hostedsecurity.nl/