Content filtering voor bedrijven en scholen

Elk bedrijf, instelling of school is verbonden met het internet. Elke werknemer of gebruiker in uw netwerk kan in principe elke website bezoeken op zijn of haar computer, tablet en smartphone. Dat kan voor uw bedrijf een enorm gevaar opleveren. 18+ Sites, gokken, ransomware en frauduleuze sites moet en wilt u bijvoorbeeld uit het bedrijfsnetwerk gefilterd hebben om internetafleidingen van werknemers en schade aan de infrastructuur te verminderen of te voorkomen.

Voldoe aan uw wettelijke verantwoordelijkheden om personeel te beschermen tegen aanstootgevende materialen en zorg er tegelijkertijd voor dat aan uw lokale privacyverplichtingen wordt voldaan (bijv. de AVG / GPDR)

Met Hosted Security Cloud Protection kunt u een veilige en controleerbaar internetgebruik creëren. Met of zonder extra hardware of software en dit zeer completen en betaalbare content filter, binnen enkele minuten in uw bedrijf worden geïmplementeerd

Content & App Filtering

54 categorieën, white-list & lage false positives

Malware filtering

Blokkeer 350,000 malware soorten

Rapportage & analyse

Real-time rapporten en 6 maanden aan gegevens

Time-scheduling

Filtering in- / uitschakelen op basis van tijdschema

Gebiedsbeperking Controle

Landen blokkeren die als gevaarlijk of risicovol kunnen zijn.

 

Hosted Security Cloud Protection kunnen wij ook leveren in combinatie met onze krachtige Hosted Security Firewalls en wifi oplossingen.

Download de Cloud Protection brochure.

Start vandaag nog uw 30 dagen testperiode en ontdek hoeveel inzichten u krijgt uit de volledig naar uw wens instelbare rapportages. Neem vrijblijvend contact op.