Online Back-up in de Cloud

Online Back-up in de Cloud.

Bedrijven kunnen het risico lopen belangrijke gegevens te verliezen. Verloren gegevens leiden tot kostbare downtime, ontevreden klanten, boetes voor regelgeving en omzetverlies. U moet het bedrijf 24 uur per dag draaiende houden. Hosted Security Online Backup levert de gegevensbescherming die voldoet aan de eisen van vandaag. Het houdt uw bedrijf draaiende, beschermt elke computer, server, device of dienst door uw data versleuteld te back-uppen. Zekerheid voor uw bedrijf én kosten besparende hersteltijd. Hosted Security Online Backup is AVG proof.

Hosted Security Online Cloud Backup is een service die wij al vele jaren succesvol bij onze klanten inzetten. Deze service is bewezen betrouwbaar en bovendien de veiligste in zijn soort. Alle gegeven worden niet alleen versleuteld opgeslagen, maar ook versleuteld verzonden, dit in tegenstelling tot andere diensten waarbij de gegevens kunnen worden ‘afgeluisterd’.

Onze service is uniek, omdat wij de hoogst mogelijke beveiliging kunnen bieden. De gegevens worden opgeslagen in een zeer modern en goed beveiligd datacenter te Enschede dat gesitueerd is in een voormalig bankgebouw te Enschede. Wij kunnen met trots zeggen dat de opgeslagen data daardoor maximaal beschermd wordt. Daarbij wordt de backup bij twee verschillende datacenters opgeslagen zodat er maximale beschikbaarheid en veilige opslag gegarandeerd kan worden.

Hosted Security Online Backup is een goed en betaalbaar alternatief voor uw eigen backup oplossing. Het maken van backups vereist aandacht en kost tijd. Wij bieden een volledig automatisch proces zodat u de aandacht kunt richten op zaken met hoge prioriteit. Bovendien bespaart u de kosten van hardware die nodig is voor een goed backup systeem.

Beheerpaneel.

Het beheren van Hosted Security Online Back-up moet snel en eenvoudig te regelen zijn en niet teveel tijd kosten. Met een paar muisklikken stelt u een back-up in of controleert de rapportage.

Office 365 back-up

Back-up maken van Office365 mail is van essentieel belang. Dit kan met Hosted Security Online Back-up eenvoudig aangezet worden voor elke gebruiker! Terugzetten kan per mailbox of per bericht.

Alle apparaten

Niet alleen servers, computers maar ook laptops, iPhones, Android toestellen en tablets kunnen opgenomen worden in de back-ups.

Backup terugzetten

Bestanden verloren of beschadigd? Een back-up terugzetten is eenvoudig via de beheersomgeving uit te voeren.

Versleutelde back-ups

Uw data blijft uw data. Vanaf het moment dat een back-up gemaakt wordt
zal de data eerst versleuteld worden, over een versleutelde (SSL) verbinding verzonden worden en met AES-256-encryptie versleuteld in het datacenter opgeslagen worden.

Database back-up

Maakt u gebruik van databases? Bivoorbeeld een applicatie zoals Microsoft Sharepoint of SQL Server kunnen in de back-ups opgenomen worden.

Eenvoudige installatie

Installeer de software op elk apparaat dat u wilt backuppen. Computer, server of device en start meteen met het veilig stellen van uw data.

Bewaartijd back-ups

Bepaal zelf hoelang back-ups bewaard moeten worden. de retentietijd zorgt ervoor dat je altijd een goede back-up beschikbaar hebt en de totale schijfruimte niet onnodig vol staat met oude back-ups.

Veiligheid

De back-ups worden met end tot end encryptie versleuteld opgeslagen. Maar biedt ook proactieve bescherming tegen ransomware! Voorkom downtime door bestanden actief te beschermen tegen ongeautoriseerde modificatie en / of codering.

Eerst even proberen? Vraag een GRATIS 30 dagen test account aan.