Webhosting

Webhosting.

Aanbieders van webhosting zijn er in overvloed te vinden en voor een spotprijs heb je al ergens een webhosting abonnement. Maar vaak blijkt dat er tegen beperkingen aangelopen wordt. Je website gaat groeien, je gebruikt nieuwe technieken of tools, hebt rootrechten nodig. Of simpelweg support die weet waarover ze praat. De webservers van Interstroom staan in ons zwaar beveiligde datacenter in Delft en Twente. Hier wordt gebruik gemaakt van betrouwbare hardware van gerenommeerde leveranciers en uitsluitend kwaliteitshardware. Interstroom biedt degelijke webhostingpakketten, maar ook pakketten voor de veeleisende websites die ook nog eens simpel ge-upgrade kunnen worden.

MKB Hosting

Voor de basiswebsites bieden wij drie pakketten: Small, Medium en Large. Webhostingpakketten die compleet en volledig zijn en voor de meeste websites meer dan voldoende. Deze pakketten zijn voorzien van het Plesk controlpanel. Hiermee is het, onder andere, mogelijk zelf e-mailadressen, ftp-accounts en databases aan te maken en te beheren. Mail quota’s worden bepaald door de beschikbare webruimte.

Enterprise Webhosting

Voor de complexere websites die flexibel moeten zijn door groei, bepaalde applicaties of specifieke wensen hebben wij maatwerkpakketten die volledig te upgraden zijn naar je wensen. Vraag bij je accountmanager naar deze Enterprise pakketten.

Applicatie hosting

Heeft uw applicatie specifieke configuraties nodig of extra performance nodig dan zijn onze krachtige virtuele servers de juiste keus. Elke VPS is volledig schaalbaar en kan op elk moment omhoog geschaald worden als de applicatie of belasting hierom vraagt.
Hieronder zie je de inhoud van alle MKB-pakketten. Zoek je meer vrijheid, diskruimte, popaccounts, imap, databases, dataverkeer, etcetera? Neem dan contact op voor een maatwerkpakket.

SSL Certificaat voor uw website

Standaard leveren wij Lets Encrypt certificaten voor uw hostingpakket. Bij Lets Encrypt is er geen garantie zoals bij de betaalde certificaten van een Sectigo. Heeft uw website een webshop, betaalinformatie, verzendformulieren met gevoelige informatie, kies dan voor de optionele certificaten van Sectigo. Neem voor advies en de mogelijkheden contact op.  Lees hier wat de verschillen in certificaten zijn.

MKB Hosting pakketten:

webhosting twente webhosting twente webhosting twente
Inhoud Small Medium Large
Domeinnaam .NL (info) Ja Ja Ja
Sub-Domein Ja Ja Ja
Opslagruimte 10 GB 15 GB 30 GB
E-mail accounts 10 20 30
Control Panel (Info) Plesk Plesk Plesk
Dataverkeer 25 GB 30 GB 50 GB
FTP-toegang Ja Ja Ja
MySQL/MarioDB database 2 4 8
PHP7/8 Ja Ja Ja
CGI/Perl Ja Ja Ja
SSI (Server Side Includes) Ja Ja Ja
Spam/Virus filter (info) Optioneel Optioneel Optioneel
Back-ups (info) Ja Ja Ja
Remote Back-ups (info) Optioneel Optioneel Optioneel
Secure Webmail Ja Ja Ja
Uitgebreide webstatistieken Ja Ja Ja
SSL (info) Lets Encrypt inbegrepen. Lets Encrypt inbegrepen. Lets Encrypt inbegrepen.
Prijs per maand
€ 25,00
€ 36,00
€ 56,00

Meer weten over de webhostingpakketten? Neem vrijblijvend contact met onze adviseurs op.