Hosted Exchange

Hosted Exchange

De Hosted Exchange is een standaard onderdeel van Hosted Desktop, maar is tevens los aan te schaffen. U heeft altijd en overal uw e-mail beschikbaar. Of het nu gaat om uw pc, tablet of telefoon. Deze e-mail service is voorzien van automatische backup voorzieningen, outlook licentie en professionele support.

Betrouwbare oplossing

Microsoft Exchange is het email-systeem wat door vrijwel alle grote ondernemingen wordt gebruikt. Tot voor kort was dit systeem te duur voor een gemiddeld MKB bedrijf. Met de komst van cloud diensten is Hosted Exchange betaalbaar geworden. U kunt nu gebruik maken van het betrouwbare Exchange mailplatform en de voordelen ervaren alsof u een eigen IT-afdeling en medewerkers hebt zoals een grote onderneming. Dit systeem is altijd bereikbaar en u heeft zelf geen omkijken naar het onderhoud.

Flexibiliteit.

U geniet van flexibiliteit en betaalt alleen voor de accounts die werkelijk worden gebruikt, zonder minimum aantal accounts.

Betrouwbare oplossing

De beheerders zijn gecertificeerde engineers en specialisten in het beheren van servers en netwerken. Alle servers staan in beveiligde datacentra waar uitgebreide backup en beveiligingsprocedures worden uitgevoerd. Hierdoor heeft u altijd beschikking tot de diensten en garanderen wij een 99,99% beschikbaarheid. Dit kunnen wij garanderen omdat de servers in verschillende data centra in Nederland zitten.

Agenda delen

In de kalender kunt u eenvoudig afspraken inplannen met collega’s en direct zien of zij op dat moment beschikbaar zijn. Het is mogelijk om een stap verder te gaan en werkelijk de agenda van collega’s in te zien. Al deze rechten zijn eenvoudig per mailbox in stellen.

Outlook licentie

Elke Hosted Exchange gebruiker krijgt een gratis gebruikerslicentie voor Outlook en/of Entourage.

Mailbox ‘delegates’

U heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw secretaresse toegang te geven tot uw mailbox. U kunt daarbij specificeren tot welke onderdelen er toegang is en welke niet. Bijvoorbeeld wel toegang tot de agenda maar niet tot de inbox.

Neem contact op voor een demonstratie of vrijblijvende offerte.