Eset security

Official Eset partner.

Nog nooit is het zo belangrijk geweest om uw computers, servers en mobile devices te beveiligen. Met Eset kunt u gerust zijn van beveiliging zonder dat u zich daarmee bezig hoeft te houden. Beveilig uw computers, servers, mobile devices, bedrijfsgegevens en gebruikers van uw bedrijf met de meerlaagse technologie van ESET. Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die eenvoudig zijn te beheren vanaf een cloudconsole. Geen stress, Interstroom IT zal het beheer voor u verzorgen zodat u zorgeloos kunt verder werken.

De combinatie van spamfiltering, anti-malware scanning, anti-phishing en cloud sandboxing helpt uw organisatie te beschermen tegen infecties en gerichte aanvallen, en blokkeert nieuwe, niet eerder waargenomen dreigingen, met name ransomware. Informeer naar de juiste Eset beveiligingsoplossing die bij uw wensen en behoefte past.

Eset biedt drie opties met elk weer hun eigen onderliggen oplossingen. Met Eset Entry heeft u de basis afgedekt en met Protect complete bijvoorbeeld ook uw Office 365 mail dat zich in de cloud bevindt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Interstroom IT is al jarenlang Official Eset partner en adviseert u graag hierin. Neem vandaag nog contact op en maak kennis met Interstroom en Eset!