Bestanden veilig per mail versturen met versleuteling

Bestanden veilig per mail versturen met versleuteling

Elk bedrijf heeft er al mee te maken, belangrijke bestanden die soms best gevoelige informatie bevatten. Of bestanden die te groot zijn om via de mail te versturen. Dan gebruikt iedereen als snel diensten als WeTransfer of Dropbox… maar weet u wat er met de data gebeurt? Waar de servers van die diensten staan en worden de bestanden echt gewist? En niet onbelangrijk, bent u GDPR- en AVG-proof hiermee?

Stel u wilt;
• Veilig bestanden per email verzenden én ontvangen zonder te veel moeite hoeven doen.
• Bestanden juist liever niet in de cloud
• Bestanden versleuteld verzenden en opslaan
• Altijd volledige controle hebben over de data

Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing met FileCap. Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder veiligheidsrisico’s. Interstroom IT levert en installeert FileCap als betaalbare en meest optimale oplossing! FileCap biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één! Daarom versturen of ontvangen wereldwijd al m eer dan 100.000 tevreden gebruikers grote en/of gevoelige bestanden met behulp van FileCap. Door gebruikers ervan te verzekeren dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn, ondersteunt FileCap bovendien de wetgeving betreffende de Algemene Verordening Gegevensbescherming & General Data Protection Regulation (AVG/GDPR).

Maximale beveiliging

FileCap maakt gebruik van de modernste encryptie technologie om u ervan te verzekeren dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt. Maar dat niet alleen! Ook uw email zelf kan volledig versleuteld worden waardoor uw email zelf ook onleesbaar is voor anderen en uitsluitend voor de ontvanger te lezen is.

E-mail Encryptie.

FileCap maakt het mogelijk om naast de bijlagen ook uw e-mail bericht veilig versleuteld te verzenden en te ontvangen. Ook privacy- en organisatiegevoelige e-mailberichten zijn dan alleen in te zien door degene voor wie het bericht bedoeld is. Aan het einde van uw versleutelde e-mail correspondentie kunt u deze zelfs in een PDF document opslaan. U ervaart e-mail encryptie met hetzelfde gebruiksgemak dat u gewend bent van de secure file-transfer-opties, via het FileCap gebruikersportaal of bijvoorbeeld met de handige integratiemogelijkheden in uw Microsoft Outlook.

Gebruiksvriendelijk

FileCap is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Het product wordt hierdoor ervaren als de meest gebruiksvriendelijke in zijn soort. Heeft u relaties die geen Nederlands spreken? FileCap is ook beschikbaar in de talen Engels, Duits, Zweeds, Spaans, Italiaans, Frans en Fins!

Cloudless

De FileCap server wordt niet gehost in een public cloud, zoals bij vele andere clouddiensten, maar op uw eigen beveiligde omgeving. Door deze lokale opslag behoudt u zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden.
Secure Cloud ServerHeeft u geen server meer op uw kantoor staan en wilt u liever onze secure cloud server gebruiken? Interstroom zorgt voor een beveiligde FileCap installatie op een van onze servers in het data center. Uw data is nog steeds volledig versleuteld opgeslagen! Ook bij onze secure cloud server versie behoudt u zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden. Informeer naar de betaalbare opties.

Bijlagen versturen via de Outlook plugin

FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Outlook en biedt verschillende mogelijkheden. Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen. Na de installatie van deze plugin kunt u uw e-mails blijven verzenden zoals u gewend bent. U voegt uw bijlagen toe zoals u dit altijd al doet, maar nu zonder rekening te houden met de grootte van de bijlagen. U verstuurt uw e-mail en de plugin voor Outlook regelt de rest.

(Grote) bestanden versturen via de Windows plugin

FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Windows en biedt verschillende mogelijkheden. Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen direct vanuit het Windows Context Menu of via het systemtray icoon. Na de installatie van deze plugin kunt u direct een bestand of meerdere bestanden versturen zonder gebruik te hoeven maken van een e-mail client. U vult eenvoudig de juiste gegevens in en vervolgens wordt er een opdracht verstuurd naar de FileCap Server om een e-mail te versturen naar de ontvanger. Deze e-mail bevat de unieke link om het zojuist geuploade bestand of bestanden te kunnen downloaden.

macOS en iOS

Gebruik ook op de Mac, iPad en iPhone het handige FileCap om mensen uit te nodigen om veilig bestanden naar u te sturen of om op een veilige manier bestanden van uw eigen device naar iemand binnen of buiten uw organisatie te sturen.

Advies en Installatie

Interstroom IT is partner van FileCap en kan u dan ook perfect informeren over de mogelijkheden van FileCap. Daarnaast leveren wij de licentie, verzorgen de installatie op een server of in de secure cloud en zorgen we voor een uitleg aan de gebruikers om meteen veilig en goed van start te gaan.

Meer weten over FileCap?  We vertellen u graag meer over deze veilige manier om volledige controle over uw data te krijgen of vraag om een vrijblijvende offerte.