MikroTik Firewalls, Routers Switches en Accesspoints

MikroTik Firewalls Twente

Interstroom IT heeft als sinds 1995 netwerkbeveiliging als belangrijk onderdeel gezien voor alle internetdiensten en bedrijfsnetwerken. Waar we voorheen andere firewall merken ingezet hebben gebruiken we al enkele jaren de zeer complete producten van MikroTik. MikroTik is een security oplossing die al sinds 1996 ontwikkeld wordt. Eerst puur als software oplossing met RouterOS en tegenwoordig ook in eigen hardware. MikroTik bewijst dat kwaliteit en functionaliteit niet duur hoeft te zijn.

Waarom kiezen voor MikroTik?

1: Uitgebreid portfolio aan producten

2: Zeer veel configuratie mogelijkheden

3: Ook nog eens zeer betaalbaar!

MikroTik leverancier Twente

Interstroom IT adviseert en levert MikroTik oplossingen en heeft meerdere gecertificeerde MikroTik Engineers in dienst om de oplossingen te installeren, configureren en onderhouden.

MikroTik Certificering en Training in Twente

Wilt u zelf ook kennis van de MikroTik producten en zelf kunnen beheren dan kunnen we u voorzien in  officiële MikroTik trainingen in Twente. De trainingen worden in Hengelo gegeven door een erkende en gecertificeerde MikroTik trainer.

Na de training ontvangt u na het slagen van het examen een officieel Certificaat.

 

Interstroom MikroTik Engineers

De System Engineers van Interstroom beschikken over diverse certificaten en zijn constant bezig met het bijscholen en behalen van meerdere certificaten.