4G Airinternet alternatief glasvezel

Zakelijk 4G alternatief voor glasvezel

Elk bedrijf is tegenwoordig sterk afhankelijk van hun internetverbinding. Dit  komt o.a. door het gebruik van clouddiensten, iVoIP telefonie, Online Backup, Chat en e-mail en informatievergaring via webbrowsen.

Een stabiele en snelle internetverbinding is dan ook een van de belangrijkste “gereedschappen” voor een bedrijf. Niet elk bedrijf heeft het geluk om aangesloten te worden op een glasvezel. Of is een glasvezel simpelweg veel te duur voor het formaat bedrijf.

Voor wie is zakelijk 4G interessant?

 1. Bedrijven die een langzame internetverbinding hebben
 2. Bedrijven die geen (betaalbare) glasvezel kunnen krijgen
 3. Bedrijven die een reserve verbinding willen om de continuïteit te waarborgen
 4. Bedrijven die op Evenementen een goede verbinding nodig hebben.
 5. Vakantieparken
 6. Campings
 7. Winkelcentra
 8. Pop-up Stores

Zakelijk 4G internet

 • Snel
 • zakelijk 4G internet
 • met aantrekkelijke tarieven
 • vaste IP-adressen
 • ruime databundels vanaf 200GB t/m 1TB

Het modem zorgt ervoor dat ondernemers op een bedrijventerrein en buitengebieden uitstekend, snel en zakelijk 4G-internet kunnen gebruiken tegen zeer aantrekkelijke tarieven en met een vast IP-adres.

Zakelijk 4G kan op elke plaats binnen Europa worden toegepast waar internet via de kabel niet voldoet of te duur is. De installatie is eenvoudig, op uw bedrijfspand wordt een kleine ontvanger geplaatst die het signaal ontvangt en omzet naar een intern internet signaal.

Zakelijk 4G garandeert een uptime van 99,8% voor het zakelijke internet, door het gebruik van een zeer betrouwbaar eigen netwerk, met een internetverbinding tot wel 20x sneller dan uw huidige verbinding. Daarnaast gaat het Zakelijk 4G door de lucht in plaats van door de grond, u bespaart dus op de opstartkosten en het is snel leverbaar! Door een externe antenne zorgen we ervoor dat het bereik optimaal is. Sterker nog met de richtantenne kunnen wij de sterkste 4G zendmasten gebruiken.

Fall-back verbinding

Zakelijk 4G is dus perfect als primaire internetverbinding te gebruiken, maar ook naast uw huidige glasvezel, xDSL of Ziggo Coax.

U heeft hierdoor een reserve verbinding over een andere “drager” dan uw huidige, namelijk 4G. In combinatie met onze Hosted Security Firewalls schakelt het zelfs automatisch over wanneer uw primaire verbinding wegvalt!

Dat scheelt u behoorlijke kosten doordat uw werknemers niet kunnen werken, bellen, orders aannemen of noem maar op.

Maak de rekensom maar eens: x werknemers maal x uur niet werken + x uur achterstand of gemiste omzet =….

Snelle 4G bundels

Zakelijk 4G koopt u inclusief ons zakelijke 4G modem en het maandelijkse abonnement. Dit abonnement is verkrijgbaar in diverse data bundels. Zakelijk 4G haalt maximaal 100Mb/20Mb. Mocht u (na vooraf automatisch gewaarschuwd te zijn bij 75% en 100% verbruik) uw databundel overschrijden, schakelt er automatisch een nieuwe databundel van 100GB extra in. Uw verbinding wordt nooit geknepen.

Zakelijk 4G voor de grootverbruikers, daar zijn onze databundels van 200, 400 en 1000GB super geschikt voor! In tegenstelling tot andere 4G sim-kaarten met “onbeperkt” data en daglimiet van 5Gb, zit op deze abonnementen geen dag limitering. U beschikt vanaf dag 1 direct de hele maand over de gekozen hoeveelheid aan data. Tweede voordeel is dat deze verbinding niet geknepen wordt zodra u de limiet van uw maandbundel bereikt heeft.

De verbinding blijft op dezelfde constante snelheid doordraaien, zonder dat u hinder ondervindt van het bereiken van de limiet. Achteraf berekenen we u simpelweg een kleine vergoeding per extra 100GB die u verstookt heeft, tenminste als het u lukt om de eerste hoeveelheid data te verbruiken binnen één maand. Overigens monitoren wij gedurende de maand uw bundel en ontvangt u meermaals meldingen van ons bij het bereiken van x-procent van uw bundel. U wordt dus altijd gewaarschuwd als u buiten de bundel treedt.

Voordelen maandbundels:

 • Onbeperkt snel internet met een basis van 200, 400 of 1000GB per maand.
 • Continue toegang tot snel internet. Geen geknepen verbinding na het verstoken van uw bundel.
 • Back-ups, Windows updates etc. kunnen niet meer voor problemen zorgen.
 • Televisie kijken (met mate) over uw 4G verbinding is mogelijk.
 • VoIP telefonie over uw Zakelijk 4G verbinding is mogelijk.
 • Camerasystemen evenals alarmcentrales werken probleemloos over deze verbinding.
 • Snel leverbaar

Informeer naar de mogelijkheden.