Cloud Services

Cloud Services.

Interstroom It biedt al jarenlang diensten vanuit de cloud aan. Dat doen wij met ons geavanceerde cloudplatform vanuit Nederlandse Datacenters waaronder Equinix in Enschede. Interstroom IT hecht een grote waarde aan kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Online Werkplek.

Een online werkplek is een van de basisproducten die u als ondernemer zal aanspreken. Overal ter wereld kunnen u en uw werknemers werken op een volledig online werkplek in de Twentse cloud. Of dat nu op de zaak, een thuiswerkplek of onderweg is, u kunt werken met alle programma’s en bestanden die u nodig heeft. Hiervoor bieden wij met Hosted Desktop een waardevolle en schaalbare oplossing van Microsoft aan. Met Hosted Desktop heeft u de mogelijkheid om zelf eigen software online te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Exact boekhouding, Adobe programma’s of branchegerichte software voor bijvoorbeeld Notarissen, Advocaten, Apotheken, Auto-industrie, Apotheken en ziekenhuizen. Wij demonstreren u graag de mogelijkheden van deze veilige en complete manier van online werken.

Hosted Exchange.

Onder de dagelijks gebruikte “gereedschappen” behoort natuurlijk ook de bedrijfsmail.  Email, contacten en agenda worden gesynchroniseerd tussen uw computers, tablets, smartphones, Outlook en webmail. Hosted Exchange is los verkrijgbaar en inbegrepen bij Hosted Desktop.

Cloud Hosting.

Interstroom is al meer dan 20 jaar de Internet Service Provider van Twente.  Als ISP weten we dan ook als geen ander hostingtechnieken toe te passen voor elk doel. Of nu gaat om de registratie van een domeinnaam, de hosting van een zakelijke website, webwinkel, Intranet, Extranet, of een virtuele server nodig heeft voor meerdere websites of applicaties. De webservers van Interstroom staan in ons zwaar beveiligde datacenter in Twente. Hier wordt gebruik gemaakt van betrouwbare hardware van gerenommeerde leveranciers op uitsluitend kwaliteitshardware. Interstroom biedt degelijke webhostingpakketten en virtuele servers aan bedrijven en resellers aan, maar ook pakketten voor de veeleisende websites die ook nog eens simpel geüpgraded kunnen worden.

Security.

De cloud biedt mogelijkheden maar ook gevaren. Als security specialist bieden we oplossingen, producten en kennis over de beveiliging van uw data in de cloud. Van advies, ICT-scans tot online back-up en SSL Certificaten. Maar ook bieden we monitoring van software, computers servers, werkstations en webservers middels geavanceerde monitoringsystemen.