ICT

Kantoorautomatisering

Interstroom IT levert alles op het gebied van kantoorautomatisering. Van een desktop werkstation, laptop tot een server. Of die nu virtueel in de cloud of bij u op kantoor geïnstalleerd moet worden.  Tegenwoordig wil iedereen naar “de cloud”. Daar kunnen we u uiteraard ook mee helpen door bijvoorbeeld uw server gevirtualiseerd in het datacenter te plaatsen of een online werkplek te bieden middels Hosted Desktop van Microsoft waarbij u pas echt 100% in de cloud werkt. Maar vaak creëren we een hybride omgeving door zowel lokaal op uw kantoor als in de cloud een omgeving in te richten. Onze supportafdeling biedt altijd hulp aan uw organisatie en gebruikers. Hiervoor zijn diverse supportcontracten mogelijk.  Kortom, met Interstroom IT hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw kantoorautomatisering.

Hardware

Interstroom werkt samen met hardware leveranciers en A-merken die hun sporen in de ICT verdient hebben zoals Dell, Apple, Microsoft, Linux, GTA en Qnap. Hierdoor bent u verzekert van hardware die jarenlang hun taak kunnen verrichten en bij mogelijke problemen een goede garantie en support bieden.

Software

Interstroom IT levert diverse software oplossingen waaronder anti-virus en anti-spam software voor werkstations en servers. Hier zetten we o.a. Kaspersky voor in. Naast een gedegen lokale anti-virus en spamoplossing bieden we een online filter aan met Hosted Security. Hiermee wordt alle email gefilterd voordat het bij uw server of werkstation afgeleverd wordt. Als Cloud Backup oplossing zetten we een van de grootste backup softwarepakketten in de wereld in, Ahsay.