Reseller worden

Interstroom IT is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen om het Partnernetwerk uit te breiden. In het Partner portfolio bieden we diverse producten en diensten die door de partners aan hun klanten worden aangeboden en verkocht. Waar mogelijk bieden we onder een “white Label” aan zodat de link met Interstroom IT niet of nauwelijks zichtbaar is. Hiervoor zijn losse website en of telefoonnummers online te vinden.

Bijvoorbeeld:
vinkjeiVoIP Cloudtelefonie
vinkjeHosted Security Online Backup
vinkjeHosted Security Online Spam en Virus filtering
vinkjeNextCloud Hosting voor online bestanden delen en samenwerken
vinkjeHosted Desktop en Hosted Exchange
vinkjeGlasvezel en xDSL verbindingen
vinkjeManaged Firewalls en VPN boxen

etc.
Maar ook ondersteunen wij onze partners met kennis en support en kunnen we desgewenst (onder de resellernaam) mee op klantbezoek
om verkoopondersteuning te geven of zorgen voor de installatie en configuratie. Interstroom IT heeft daarom neutrale wagen zonder belettering.

We hechten veel waarde aan een Partnerschap.
Kennis overdragen aan onze partners en ondersteunen vinden we erg belangrijk. Dat wil niet zeggen dat je dan “het zelf maar moet oplossen”.
We staan altijd paraat om technische of commerciële ondersteuning te geven. We willen een partnerschap aangaan en niet uitsluitend leverancier zijn.
Onze nuchtere Twentse kijk op service en kwaliteit ontdek je vanaf dag 1!

Onze visie is dat de eindklant een goed product of passende oplossing moet krijgen. Daarom hanteren wij geen inkoopverplichtingen van onze partners  zodat het belang van de eindklant altijd voorop staat. Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.