[us_page_title description=”1″ font_size=”3rem” line_height=”1.1″ align=”center”]

alifa

Alfa Welzijn is een organisatie voor maatschappelijke ondersteuning met de focus op Enschede. De ondersteuning die zij biedt is tijdelijk, met minimale professionele inzet en maximale inzet van eigen kracht en vrijwilligers.

Wensen:
Alifa Welzijn streeft naar een vastgoedloze organisatie en zocht daardoor naar een flexibele en schaalbare telefonie oplossing. De bereikbaarheid was tevens een van de belangrijkste aandachtspunten. Doordat medewerkers en vrijwilligers zo veel mogelijk “op straat” zijn is er gekozen voor draadloze handsets en de koppeling met mobiele telefoons.

Oplossing:
Door zorgvuldig de wensen van zowel management en de gebruikers in kaart te brengen werd er gekozen voor een combinatie van draadloze Dect handsets en vaste bureautoestellen. Snom zorgde voor diverse stijlvolle bureautoestellen met de nodige handige functies en als Dect oplossing werd Gigaset (Siemens) ingezet. Slimme keuzemenu’s zorgen ervoor dat alle gesprekken centraal binnenkomen en direct doorgezet worden naar de juiste afdeling of vestiging. De besparing op alle belkosten is ook nog eens een goede reden die Alifa had om te kiezen voor iVoIP.
Quote:

Met iVoIP haalde we de flexibiliteit die onze organisatie nodig heeft!
Patrick Varenbrink – Directeur/ bestuurder at Stichting Alifa

Website Alifa Welzijn

Batavia Stad