Vanwege de Corona maatregelen werken veel medewerkers van bedrijven vanuit huis. Om toch met elkaar te kunnen overleggen wordt videobellen veel gebruikt. Zoom, Skype, Slack, en Teams zijn veelgebruikte oplossingen. Maar we horen ook steeds vaker dat externe relaties niet zitten te wachten op weer een videogesprek, maar wel een overleg met meerdere personen willen.

iVoIP Cloud telefonie biedt standaard de functie voor telefonisch vergaderen, zonder meerprijs! We richten één of meerder conference rooms op uw iVoIP centrale in en koppelen een special extern nummer eraan vast. Uw relaties bellen op het afgesproken tijdstip naar uw speciale conference nummer, voeren de pincode om toegang te krijgen in en komen in de vergaderruimte binnen. Is een meeting al bezig en komt er een nieuwe persoon bij omdat deze net te laat was, dan horen alle gebruikers dat hij erbij gekomen is en kan deelnemen.

Eenvoudig én gratis inbegrepen conference calls op uw iVoIP Cloudtelefooncentrale. Meer weten over de iVoIP Cloudtelefooncentrale of telefonisch vergaderen? Neem dan contact op met een adviseur.