Systeembeheer op locatie en remote

Systeembeheer op maat

Interstroom IT beschikt over een team van hoogopgeleide System Engineers met vele jaren ervaring. Wij bieden u hierin vele mogelijkheden, van alleen het monitoren van uw systemen tot het volledige beheer van een of meer van uw servers, cloud omgevingen en/of werkstations. Met preventief onderhoud en monitoring worden eventuele problemen vroegtijdig gesignaleerd en kunnen deze veelal voorkomen worden. U en uw collega’s kunnen daarmee ongestoord blijven doorwerken.
Het systeembeheer kan zowel op locatie als in ons datacenter.

Systeembeheer remote en op locatie.

Naast de werkzaamheden die wij op afstand voor u kunnen uitvoeren, kunt u ook het beheer van complete bedrijfsnetwerk inclusief werkstations, netwerkapparatuur en eventuele andere onderdelen aan ons uitbesteden. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij graag een voorstel dat op uw specifieke situatie is toegesneden. Ook hierbij kunnen wij u een maatwerkoplossing bieden, variërend van telefonische en on-site ondersteuning bij calamiteiten tot een periodiek bezoek van een van onze System Engineers.

Onze System Engineers hebben ervaring met meerdere besturingssystemen. Het maakt voor ons niet uit of u gebruik maakt van Windows, MacOS, Linux of een combinatie hiervan; ook wanneer u overweegt over te stappen op een nieuw besturingssysteem voorzien wij u graag van een advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Systeembeheer doen we niet alleen in Twente maar door heel Nederland. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.