Is uw domeinnaam nog vrij?

U heeft een prachtige bedrijfsnaam bedacht. U wilt een nieuw product in de markt zetten of gewoon een mooie domeinnaam om als marketing tool te gebruiken.

Wat de reden ook is, als één van de eerste vervolgstappen kiest u een mooie domeinnaam. Maar steeds vaker is de bedachte naam al door een ander geregistreerd! Of door een zogenaamde domeinhandelaar te koop aangeboden voor idiote bedragen.

Gelukkig kan Interstroom IT enorm veel domein extensies voor u registreren. Een van de meest gebruikte zijn extensie als .NL of .COM.

Maar heeft u al eens gekeken naar uwnaam.COMPANY,  .accountants, .marketing, .international, .finance, .consulting, .management etc?

Vanaf vandaag kunt u deze én meer extensies op beschikbaarheid controleren via de domeinpagina van Interstroom IT.

Heeft u hulp nodig, iemand die meedenkt, dan horen we het graag van u.

beschikbaarheid, cloud, domein, domeincheck, domeinnaam, domeinregistratie, interstroom it, twente

Youfone mobiele sim actie!

Acties
Terug van vakantie en ontdekte dat je databundel toch iets te krap is? Dan kan samen met Youfone Zakelijk een mooie actie voor je aanbieden. Bestel je een sim only…

Youfone zakelijk nu met 5G

Product Nieuws
Youfone biedt per 8 februari 5G op alle simkaarten aan. Met deze stap maakt Youfone het mobiele aanbod voor zowel bestaande als nieuwe klanten nóg aantrekkelijker. Alle gebruikers met een…