Interstroom IT is dé MikroTik leverancier en reseller voor Twente. Uiteraard behoren daar de nodige Certificeringen bij. De System Engineers van Interstroom gaan dan ook regelmatig op training.

Vorige week behaalde collega Marco Greven zijn vierde MikroTik certificaat en ditmaal was het onderdeel MTCWE aan de beurt.

De afkorting staat voor MikroTik Certified Wireless Engineer. Deze opleiding richt zich op alles wat te maken heeft met Wireless technieken. Zo leer je bijvoorbeeld alles over kanalen, frequenties, straalverbindingen en bandbreedtes.

Maar ook over; Wireless routers, Antenne types, standaarden, frequenties, banden, snelheden, stabiele straalverbindingen opzetten, geavanceerde instellingen en Security. Interstroom IT feliciteert Marco met zijn behaalde MikroTik Certificaat.

Wilt u zelf ook meer weten over de mogelijkheden van MikroTik Firewalls, Wifi Access Points en routers, of zelf gecertificeerd worden? Interstroom verkoopt namelijk de producten van MikroTik en verzorgt officiële opleidingen en certificeringen.  Neem dan gerust contact met ons op.