Bescherm uw organisatie tegen ransomware met Hosted Security Cloud Protection.

Bedrijven liggen vrijwel constant onder vuur van malware bedreigingen. Ransomware is bijvoorbeeld één van de meest voorkomende problemen. Recent nog de Universiteit in Maastricht die uiteindelijk een paar ton betaalde voor de sleutel naar hun data omdat zelfs de back-ups versleuteld waren.

Als het om de beveiliging gaat, zijn wij als gebruikers, de zwakste schakel. Interstroom IT biedt echter hulp via Hosted Security Cloud Protection. Dit is een online dienst waarbij we de gebruikers gaan helpen met het filteren op gevaren als ransomware, phishing, botnets en andere malware bedreigingen.

Daarnaast bevat Hosted Security Cloud Protection filters die door u als beheerder ingesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het “niet tonen” van geweld of pornografische zoekresultaten in Google en YouTube. Met ruim 50 categorieën is een backlist snel te activeren voor het hele bedrijf of aangepast met een persoonlijke backlist. Blokkeer risicolanden en maak een tijdschema om bijvoorbeeld tijdens de lunch wel bepaalde sites toe te staan.

U als beheerder krijgt realtime inzage en kunt eenvoudig per email rapportages ontvangen. Hierin is niet gedrag terug te herleiden naar een persoon, waardoor het AVG-proof is.

Voor wie is Hosted Security Cloud Protection interessant?

Voor bedrijven en organisaties
» Filtert website eruit die ongewenst zijn in uw bedrijf;
» Blokkeren van geïnfecteerde sites die problemen veroorzaken;
» Voorkomt het verliezen van veel kostbare werktijd;
» Verminderd juridische consequenties van ongecontroleerde surfgedrag.

Voor scholen
» Filtert en beschermd scholieren (ook op WiFi) voor gevaren;
» Beschermt de gebruiker tegen juridische consequenties;
» Blokkeert de toegang tot geïnfecteerde sites die mogelijk schade aan computers en netwerk kunnen toebrengen.

Hosted Security Cloud Protection werkt naadloos samen met onze managed firewalls, maar kan ook in bestaande omgevingen ingezet worden.
Download de infosheet of neem contact met ons op.