Op zoek naar een complete firewall voor uw bedrijfsnetwerk? Interstroom IT is als SecurePoint partner leverancier van het Duitse merk SecurePoint. Sinds 1997 ontwikkelen ze een reeks aan eigen firewalls met modellen voor elk formaat bedrijf. Waarom is een SecurePoint firewwall beter dan de bekendere namen? SecurePoint weet dat bedrijven worstelen met hun netwerkbeveiliging. Bedrijven beseffen het belang van een firewall, maar de prijs is vaak een bepalende factor om het toch maar niet te doen. SecurePoint spingt daarop in en heeft een betaalbare firewall serie waarbij ook de kleine ondernemers, MKB’ers een gedegen next generation firewall kunnen aanschaffen.

Zo beschermt SecurePoint niet alleen je netwerk en je gebruikers maar ook je data. Denk aan ransomware, trojans, virussen en andere aanvallen. Mail scanning en veilig surfen door contentfiltering toe te passen waarbij je al vele bedreigingen buiten je bedrijf kunt houden. Uiteraard is VPN inbegrepen wat sinds de Corona pandemie door het thuiswerken ineens enorm belangrijk geworden is. Veilig thuis of onderweg werken via de vpn verbinding en die als bedrijf eenvoudig beheren is nog nooit zo eenvoudig geweest.

En belangrijker nog, u als bedrijf bent in controle over het netwerk, de beveiliging, toegang en devices. Want optionele is het ook mogelijk om mobiele devices te beheren en geforceerd via de vpn met de hoofd SecurePoint firewall te laten verbinden.  Zelf geen ICT’er, dan beheren wij de firewall tegen een vast bedrag per maand toch voor u. Geïnteresseerd in SecurePoint next generation UTM firewalls? Neem dan  contact op.