Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder veiligheidsrisico’s. Interstroom IT levert en installeert FileCap als betaalbare en meest optimale oplossing! FileCap biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één! Daarom versturen of ontvangen wereldwijd al meer dan 100.000 tevreden gebruikers grote en/of gevoelige bestanden met behulp van FileCap. Door gebruikers ervan te verzekeren dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn, ondersteunt FileCap bovendien de wetgeving betreffende de Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation (AVG/GDPR)

Maximale beveiliging

FileCap maakt gebruik van de modernste encryptie technologie om u ervan te verzekeren dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt.

Gebruiksvriendelijk

FileCap is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Het product wordt hierdoor ervaren als de meest gebruiksvriendelijke in zijn soort.

Cloudless

De FileCap server wordt niet gehost in een public cloud, zoals bij vele andere clouddiensten, maar op uw eigen beveiligde omgeving. Door deze lokale opslag behoudt u zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden.

Secure Cloud Server

Heeft u geen server meer op uw kantoor staan en wilt u liever onze secure cloud server gebruiken? Interstroom zorgt voor een beveiligde FileCap installatie op een van onze servers in het data center. Uw data is nog steeds volledig versleuteld opgeslagen! Ook bij onze secure cloud server versie behoudt u zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden. Informeer naar de betaalbare opties.

Bijlagen versturen via de Outlook plugin

FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Outlook en biedt verschillende mogelijkheden. Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen. Na de installatie van deze plugin kunt u uw e-mails blijven verzenden zoals u gewend bent. U voegt uw bijlagen toe zoals u dit altijd al doet, maar nu zonder rekening te houden met de grootte van de bijlagen. U verstuurt uw e-mail en de plugin voor Outlook regelt de rest.

(Grote) bestanden versturen via de Windows plugin

FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Windows en biedt verschillende mogelijkheden. Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen direct vanuit het Windows Context Menu of via het systemtray icoon. Na de installatie van deze plugin kunt u direct een bestand of meerdere bestanden versturen zonder gebruik te hoeven maken van een e-mail client. U vult eenvoudig de juiste gegevens in en vervolgens wordt er een opdracht verstuurd naar de FileCap Server om een e-mail te versturen naar de ontvanger. Deze e-mail bevat de unieke link om het zojuist geuploade bestand of bestanden te kunnen downloaden.

macOS en iOS

Gebruik op je Mac, iPad en iPhone deze handige apps om mensen uit te nodigen om veilig bestanden naar u te sturen of om op een veilige manier bestanden van uw eigen device naar iemand binnen of buiten uw organisatie te sturen.

Vrijblijvende demonstratie zien of een offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.